Stockholmsjenna

jag är jag, och du är du. vi är olika

ibland undrar jag hur vissa människor tänker. brist på fantasi och egna idéer?  känns som om man inte kan säga något alls eller göra något innan folk gör exakt som en själv. man kan verkligen inte lita på folk. kan jag få vara jag, med mina idéer, värderingar och tankar?  forma dig själv med dina egna idéer. tankar o värderingar. för du är inte du om du härmar någon annan. från och med imorgon ska jag hålla allt inom mig. god natt

tonight music will take me where I belong

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Tyvärr kommer det nog alltid finnas folk som snor ens idéer och härmar. Det är som du skriver, man ska hålla sina idéer för sig själv och berätta när allt är färdigt och utfört 🙂 Ensam är starkast.

stats