Stockholmsjenna

Inväntar svar

fullsizeoutput_b06

 

9 dagar kvar till BF och imorse var jag på besök hos barnmorskan. Mitt sista besök innan lillen tittar ut, trodde jag iallafall….

 

Vi började med att prata lite om hur jag mår. Varit extremt trött, illamående och haft en hel del värk i både rygg och som mensvärk framtill. Min barnmorska såg även redan när jag satt i väntrummet att mina händer svullnat upp en del och det har jag minst sagt känt av. Känns som stela korvar typ. Dessa ”symptom” har kommit sen måndag kväll.

 

Vi började med att ta lite prover. Urinprovet såg bra ut. Sedan blodtrycket och det såg inte lika bra ut. Högt blodtryck och med mina symptom så kan det tyda på havandeskapsförgiftning. Enligt barnmorskan var det precis på gränsen till att hon skulle skicka mig direkt till sjukhuset för kontroll och troligtvis igångsättning. Men vi tog istället ett blodprov och inväntar svar till imorgonbitti. Skulle jag däremot bli yr, få huvudvärk eller om mina tidigare symptom eller värkarna bli värre så skulle jag ringa in direkt. Blev ordinerad strikt vila och ett återbesök på fredag inför helgen. Men först får jag vänta in telefonsamtalet imorgonbitti med provsvaret från blodprovet för att se om det kanske blir av redan imorgon.

 

Lillens hjärta slog i alla fall fint och han börjar bli redo, för nu har han börjat lägga sig tillrätta där inne och sjunkit ner ytterligare. Spännande att se vilken dag han får för sig att komma ut…

 

fullsizeoutput_b05

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tessiesan

    Vad spännande, nu är det verkligen nära! Hoppas provsvaren visar att allt är bra och att det får komma igång av sig självt 🙂

stats