Stockholmsjenna

Instängda

Igår fick vi vara hemma hela dagen då dom fixade golvet utanför lägenheten. Jag som tidigare i veckan hade storstädat lägenheten och lyckats behålla det städat såg framför mig kaoset på kvällen efter att ha varit inne en hel dag. Och ja, kaos var det. Men inte så farligt.

 

Under dagen så packade vi lite och William hjälpte till. Blev en hel del lek med hans saker också och sen ritade vi lite. William tog en sen tupplur och sov ganska länge, så medan han sov lagade jag middag.

 

Han är alltid så grinig när han vaknar på eftermiddagarna. Han har helt klart fått mitt temperament efter att ha sovit ? Så när han vaknade var han inte på sitt bästa humör. Men det bättre efter middagen som verkade va bland det godaste han ätit. Han åt två hela portioner och vill dessutom smaka av min portion ?

 

Korvstroganoff är gott tyckte W ?

 

Nattningen igår blev senare än vanligtvis då han tog en sen tupplur. Och när han väl hade somnat så passade jag på att jobba lite framför datorn. Blev klar med det viktigaste innan jag blev alldeles för trött, och la mig bredvid W i sängen.

 

Idag är vi taggade & redo för en ny dag. Och idag får vi lämna lägenheten! ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats