Stockholmsjenna

Inpackningen räddade mitt hår

K9 Coat cure

 

Under helgen när jag bott på Södermalm så har jag inte använt K9 i håret. Dessutom har det blivit en del hårspray, fixat håret med plattång osv. så håret kändes riktigt slitet och hemskt imorse…

Jag kan verkligen säga att inpackningen från K9 hjälpte till under dagens morgondusch. Trodde ärligt talat aldrig att mitt hår skulle bli lent och fräscht igen. Så det var riktigt tur att jag hade inpackningen till hands.

 

Ikväll ska även min hund få sig en K9-tvätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JennyM

    Haha nej dethär har gått jättefort! Dino är ju min än, men Goodie är min gamla häst som jag lånat tillbaka och nu ska köpa tillbaka. En äldre kille som kommit upp i klasserna som jag har som min alldeles egna läromästare nu. Känner mig himla bortskämd nu med både unghäst och en mer erfaren kille.. 🙂 Men som sagt är det min gamla häst som jag sålde för 4 år sedan när jag skadade mig (också honom jag ramlade av när jag skadade mig haha, men nu ska jag hålla mig på ryggen tänkte jag;))

stats