Stockholmsjenna

I don't care

idag vaknade jag med värsta magvärken! Urk! Hatar verkligen det… Jobbigt som satan!
Låg och kollade på barnprogram, finns verkligen inget bra på mornarna att kolla på, bara en massa ”ring in med det rätta ordet och vinn 25.000 kr bla bla bla”  lixom hur många vinner just den summan dom säger? och hur kul är det och sitta och lyssna på en snubbe som bara babblar skit? nä, inte kul alls, nöjer mig med barnprogram!

Har inte gjort så mycket nu på morgonen utom att planera, ringt hovslagare, skickat mail och så vidare.
Mor fick även min skyhöga telefon räkning så jag har bytt nummer nu ;D haha. det va inte glada miner här inte och det kommer det nog inte vara på ett par dagar. men de skiter jag i!
Nä, nu ska jag börja dra mig mot stallet. ska bara slöa eftersom min mage inte mår bra 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats