Stockholmsjenna

Hoppträningen igår..

Igår gick hoppträningen helt OK enligt mig. Men min tränare tyckte att det var vår bästa gång hittils. Roligt att man kan tycka så olika.

Men efter att ha grubblat över natten så vet jag nog varför jag inte kände likadant. Visserligen gjorde han allt så perfekt som han skulle, väl i övningen. Men vid en övning så började han ”leka till det” och då bryr han sig inte riktigt på de han egentligen ska göra, men när vi sen kom till själva bommarna så tyckte han att de var så kul så då gör han helt rätt.
De svåra är att få honom koncentrerad och att han tycker det är kul mellan hindrerna och övningarna också. Samt att han behöver bygga lite mer muskler för högergaloppen.

Men jag får nöja mig med att han inte alltid kan göra allt perfekt och så får vi blicka framåt. Vi fick en ”hemläxa” så nu får vi koncentrera oss på den och sen se framemot nästa hoppträning.

Publicerar senare idag ett inlägg med övningarna. Jag ska bara hinna rita upp dem först.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats