Stockholmsjenna

Hittat kärleken igen

 

Som många av er som följer mig på instagram redan vet, och som ni bloggläsare redan kunnat se hintar om så stämmer det bra att jag hittat kärleken igen.

Det känns alldeles underbart att vara kär igen och ha hittat den man vill dela sitt liv med. Ni som följt mig länge vet att jag verkligen inte haft bråttom att hitta någon igen. Jag har velat va för mig själv, hitta mig efter allt jag gått igenom och ett tag tänkte jag till och med att jag ska va ensam resten av livet.

 

Men så dök HAN upp och vände upp och ner på min värld. Han som jag vill dela livets alla framgångar och motgångar med. Och något som värmer mitt hjärta extra är hur mycket William också tycker om honom och hur fin relation de har fått.

 

Jag vet att flera av er säkert har många frågor (brukar vara det enda som frågas om när jag har frågestund på instagram), men då det alltid finns troll och baksidor med sociala medier så kommer jag låta allt gå i vår takt. Men då vi idag bor ihop och delar vardagen tillsammans, så är det självklart att ni kommer både få veta mer och även se mer av vår relation.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats