Stockholmsjenna

Hittade ett gammalt minne

 

Igårkväll möblerade jag om samt rensade lite i mitt rum när jag helt plötsligt ut en låda fick fram denna bild. Jag vart alldeles varm men samtidigt ledsen i hjärtat medans det dök upp ett leende.

Det är svårt att beskriva med ord hur mycket jag saknar denna lilla ponny. Hon betydde så mycket för mig. Hon var inte lätt när hon kom, men hon vart riktigt bra. Jag minns att jag hatade henne i början, men det förvandlades till ren kärlek. Det gjorde verkligen ont i hjärtat att lämna henne när jag köpte Hero.

 

Bilden här över är tagen antingen år 2004 eller år 2005.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats