Stockholmsjenna

Hero vaccinerades

Idag var det skönt att vara i stallet under dagtid. Sandra och Minna var även där, och Karin också en liten stund. Jag, Sandra och Minna gick även upp till olycksplatsen idag för att vi skulle få en annan bild och se att allt är som vanligt där. Det var väldigt lugnande för oss. Men lite creepy var det då vi stod där helt tysta, alla i sina egna tankar så började ena dörren åka upp och det knarrade väldigt högt. Både jag och Minna höll på att skita på oss typ!

 

Efter det så släppte jag Hero lös en stund i rundcorallen. Han hoppade, skuttade och dampade där ett tag. Men han fick ju iallafall röra på sig 🙂  Efter det borstade jag igenom honom och sedan kom Veterinär Marianne och gav honom vaccin mot hästinfluensa och stelkramp. Och det var nog dagens höjdpunkt för Hero. Han älskade ju verkligen Marianne!

 

Fixade och donade där sedan då jag är ledig från stallet tills på lördag. Sandra tar hand om honom onsdag + torsdag, och på fredag rider Marie honom. Varför är för att jag åker till Strömsholm igen på utbildningen! 🙂

 

 

Hero och hans nya polare Malte idag 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats