Stockholmsjenna

Hero har utvecklats oerhört mycket

Jag har fortfarande inte fått mailet än vilket drar ut på hela processen. Vinnaren är dragen men får inte bli publicerad fören jag får mailet.  Så ni vet hur det ligger till.   Men jag kan ge er en ledtråd: det är en tjej som vunnit 😉

Idag mår jag iallafall lite bättre. Men fortfarande sjuk. Och igårkväll hade jag hoppträning. Åhh älskade hoppträning! Hero gick kanon. Och vår tränare var supernöjd efter lektionen och sa att Hero utvecklats helt oerhört mycket på bara dessa få gånger och att om några månader så kommer han nog vara på tiptop.  Och jag kan inte annat än att hålla med när de gäller hans utveckling då jag känner skillnaden varje tisdag samt även de andra dagarna när jag rider lektion. Han är mycket starkare, balanserad samt lyhörd nu än han var förut. Helt underbar känsla!!

Jag publicerar även ett inlägg med övningarna lite senare idag när jag kommit hem från stallet.

Hoppas ni mår bra!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats