Stockholmsjenna

Hemmadag i snöstorm

Idag blev det en hemmadag igen. Börjar bli lagom trött på hemmadagar nu. Känns som att både William och jag typ klättrar på väggarna snart, Imorgon är planen att direkt efter frukosten klä på oss varmt och ta oss ut med vagnen på en långpromenad. Hoppas dom skottat vägarna ute i Nationalparken och att det inte är snöstorm. På kvällen ska jag sedan iväg till stallet.

 

Efter gårdagens incident verkar allt vara fint med William. Han har varit sig själv hela dagen och inte visat att han har ont på något vis. Igår när jag undersökte tänderna lite såg jag att två av hans tänder upptill syns under tandköttet. Får se när dom spricker igenom.

 

Jag har även upptäckt en ny ”egenskap” hos William. Fy va arg han blir när han inte får som han vill… Det där temperamentet blir roligt sen när han är i någon 3års trots. Just nu är det ju klättra på allt som gäller för honom. Jag försöker få honom att inte klättra på exempelvis tv-möbeln då han inte riktigt lärt sig än hur man tar sig ner därifrån och den har ganska vassa kanter trots hörnskydd.. Så när han klättrar säger jag ”aj aj” och sedan tar jag ner honom därifrån och försöker få honom intresserad av en leksak eller liknande istället. Men han blir såååå arg när jag tar bort honom och skrikgråter i typ 30 sekunder, sen slutar han gråta och börjar leka med något. Ibland räcker det med att man bara säger ”aj aj” så blir han arg.

Han är allt en bestämd liten herre som vet vad han vill. Haha. 

Tur att han inte är arg i en evighet, utan att han istället skriker ut sin ilska och sen är han glad igen 😀

 

Älskade W, tillsammans klarar vi allt! Jag är så lycklig över att vara din mamma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats