Stockholmsjenna

Helg!

1

 

I onsdags blev det en riktig pluggdag. Sebbe kom hem till mig på tisdagskvällen så hann aldrig plugga då. Åkte till skolan på onsdagen och hade lektion i litteraturens historia och höll en presentation om en författare. Efter seminariet fortsatte jag plugga ett tag hemma och sedan blev det att ta det lugnt en stund innan Sebbe kom hem till mig igen efter jobbet.

 

Vaknade upp på torsdagen och stressade vidare till stallet tidigt på morgonen. Hann däremot rida Hero i ridhuset, och han var pigg (!) efter två dagars vila. Som en liten fartbomb som sprang runt. Varje gång jag saktade av honom till skritt och tänkte skritta en stund på långa tyglar så taktade han iväg i trav.

 

Efter stallet stressade jag sedan iväg till jobbet och jobbade fram till 20.30 och kom hem efter 21.30. Var helt dötrött och somnade nästan på en gång. Var inte speciellt pigg och glad kl. 06.30 imorse när väckarklockan ringde, men det var bara att masa sig upp ur sängen och åka till stallet och sedan vidare till universitetet där jag befinner mig just nu.

 

Men snart är det helg. Iallafall i en dag. Imorgon är jag ledig men på söndag är det jobb igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats