Stockholmsjenna

Hektiskt

Det har varit en hektiskt start på veckan. Mycket att göra och lilla W har behövt extremt mycket uppmärksamhet. Då blir det så att det inte blir mycket tid över till annat. Sen har timmarna bara runnit iväg,

 

Idag tog vi lite sovmorgon till klockan 08.30. William har ju börjat sova i sin egen säng. Men han har däremot lärt sig redan att om man gråter lite så kommer mamma. Man kände ju lite ”lilla skitunge” när han smågrät och sedan började le och skratta när jag kom fram till hans säng. Sen räckte det med att han fick hålla min hand lite så somnade han om. Men man förstår att det är ovant för honom att sova själv när han är van vid närheten. Men jag tycker att han gör det väldigt bra ändå för han sover oftast i perioder på 4h åt gången innan han vaknar till. Sen somnar han om rätt fort. Men vid klockan 06.00 imorse kände jag att nu kan han få komma över till min säng. Han var ganska pigg och höll på och lekte runt i sin säng. Men han somnade om sen när han sov bredvid mig.

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Sedan hade vi tre timmar på oss att fixa i ordning, leka lite, jag duschade, W tog en tupplur och sedan klädde vi på oss och gick ut i ovädret. Det både blåste storm och regnade i Stockholm idag. Egentligen hade jag inte alls lust att gå ut, men vi hade träff med föräldragruppen på schemat och idag kom en tandhygienist dit för att prata bebiständer.

Ärligt talat så minns jag nästan ingenting om vad hon sa. William höll på och tog all min uppmärksamhet och fokus under träffen. Men jag snappade nog upp nästan hälften i alla fall. Får nog sätta mig och läsa på lite själv för att ha bättre koll på läget.

 

William somnade vid kl. 19.45 idag, 1,5h senare än vanligtvis. Var nyss inne och kollade till honom. Han sover sött och jag passar på sitta i soffan och uppdatera bloggen lite samt svara på mail innan det är sovdags för mig med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats