Stockholmsjenna

Hektiska december som nyopererad

 

Efter horse show helgen rullade vardagen på. Smärtan fanns fortfarande där och det var som jag beskrev det tidigare väldigt jobbigt att känna sig som att man inte kunde göra så mycket själv utan att få hjälp. Jag fick iallafall mer energi och inspiration efter att ha varit på horse show och sett hästar hela helgen. Vilket även gav mig mer styrka i denna jobbiga tid.

 

Så förutom att jobba mycket under december så blev det även en hel del stall. Jag var även lite olydig och satt på hästryggen redan efter 2 veckor (läkaren sa att jag skulle vänta till 4 veckor). Men det kändes bra och jag tog det väldigt försiktigt i bara skritt i början och successivt ökade beroende på vad kroppen klarade av. Men det är läskigt hur snabbt man förlorar styrkan i magmusklerna efter en operation. Kalle var även väldigt pigg eftersom han stod mycket under denna tid.

 

 

I början av december åkte vi även bil upp till Luleå. Denna gång utan William för att fira sambons pappa som fyllde år. Blev lite smått fascinerad över den enorma mängden snö som fanns där uppe. Nästan lite exotiskt för en stockholmare 😉

Vi fick även snö hit till Stockholm och under december var vi hundvakt till Peppy som fick stanna kvar i Sverige medan min syster åkte till Irland för jobb. Blev en hel del promenader med Peppy och på kvällarna undrade han vad vi sysslade med när vi ordnade med bus till Willes nisse-dörr.

 

 

William och jag julpyntade även i stallet till Kalle. En tradition vi vanligtvis har under första advent, men i år hann vi inte med det pga. horse show. Sen blev det en del utomhus lek med pulkaåkning när snön kom till Stockholm. Eller ja, den lilla mängd vi får här.

 

 

Vid tredje advent hade vi adventsfika här hemma hos oss. En tradition vi haft i många år tillsammans med Williams faddrar/gudmödrar dvs. mina bästa vänner. Pepparkaksbak, massor av fika, julklappar och att umgås stod på schemat och det var så härligt att träffa tjejerna igen. Vi alla har haft det lite hektiskt under hösten, och så pandemin som pågår att vi inte hunnit med att träffas så mycket som man velat. Men precis som alltid, varje gång vi ses känns det som att det var igår det skedde sist. Även fast vi oftast har massor att ta ikapp.

 

 

Vid fjärde advent fick sambon och jag det lite barnfritt när min syster var barnvakt till Wille. Vi passade på att sova en natt på hotell, äta god middag på restaurang och strosa runt lite i stan efter hotellfrukosten. Perfekt att ladda upp batterierna inför julen och umgås bara vi två. Kan varmt rekommendera restaurang Ling-Long på Riddargatan. Så god mat!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats