Stockholmsjenna

Hästdag

Förra onsdagen var en riktig hästdag. Dagen började med att pojkvännen och jag vaknade och tog morgonfodringen i stallet. Efter morgonfodringen åkte vi hem en snabbis och fixade i ordning oss innan vi sedan rullade vidare mot Bro Park. Bro Park är den nya anläggningen i Stockholm istället för Täby Galopp. Och vilken enorm anläggning! Den känns lite ”off”, men ändå lyxigare än Täby. Det absolut optimala hade ju varit en likadan anläggning fast i Täby.

 

Vi fick iallafall en rundvandring på anläggningen, åt sedan lunch ihop och sedan kollade vi på loppen som var under dagen. Man blev ju inte liiite sugen på att själv rida galopp igen.

 

IMG_9281

 

Efter dagen på Bro Park så åkte vi sedan till Solvalla för trav under Jubileumspokalen. Jubileumsdagen för 2år sedan var faktiskt första gången jag va på trav med min pojkvän, Det var en trevlig (men kall) dag på travet. Kände dock att det var alldeles för lång tid sen sista jag va på trav då det var många hästar man inte alls hade koll på. Hade bättre koll förr när man åkte med rätt ofta. Men jag tror att några hästar fastnade på minnet iallafall 😉

 

IMG_9291

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats