Stockholmsjenna

Häst, utekväll, allsvenskan

I lördags vart det en lång dag som andades häst. Direkt efter att jag hade vaknat så åkte jag till stallet. Fixade och donade där ett tag innan jag red Hero. Ett pass som inte direkt var vårt bästa. Han var oerhört pigg och stark, fanns inget stopp på honom.. Men vi kämpade på och vart väldigt svettiga båda två!

 

1

 

Efter ridpasset duschade jag av Hero och pysslade med honom. Tog sedan in hästarna på eftermiddagen och skyndade mig hem.

Dusch och fix. Sedan samåkte jag och några tjejer från stallet in till stan. Vi var 10 st från vårt stall som var ute och åt middag ihop. En trevlig kväll med god mat och bra sällskap. Jag kommer verkligen att sakna gänget när jag flyttar. Dom är som en andra familj.

 

2

 

Efter middagen drog jag sedan vidare och träffade Sebastian som jag träffat sen i våras. På söndagen åkte jag hem på morgonen. Hann i princip bara duscha och byta om innan jag fick skynda mig till stallet, det var dags för allsvenskan omg. 2 div. 3.

 

3

Laget kämpade på bra även fast det inte var våran dag. Men alla var superduktiga och gjorde sitt bästa. Nu laddar vi om krafterna inför finalen om några veckor 🙂

När vi kom tillbaka till stallet igen så fixade jag i ordning Hero och red ett pass utomhus. Han var duktig, men stark… Så vi tragglade rätt mycket med kontrollövningar och gas/broms.

 

4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats