Stockholmsjenna

Halloween på Kolmården

På höstlovet var vi på Kolmården. Vi var där året innan på Halloween och det var så mysigt, därför kändes det självklart att åka dit igen. Det var en supermysig dag och William tyckte det var så spännande och kul! Jag blev verkligen imponerad av honom och hur modig han var. Även fast nivån på spöken och läskigheter inte är så stor på Kolmården, så var William ändå totalt orädd. Istället var han väldigt nyfiken.

 

Egentligen hade jag inte tänkt göra en vlogg från när vi var där pga. jag fokuserade på hela upplevelsen. Men jag fick ändå ihop en hel del videoklipp från den dagen, så jag satte ihop det till en vlogg iallafall. Eftersom det egentligen inte var tänkt till en vlogg, så påminner den inte riktigt om det. Men jag har ofta fått frågor om hur det var på Kolmården under Halloween, så jag tänkte att man kan kolla på klippet och se själv 🙂

 

 

Efter Kolmården åkte vi sedan vidare till Linköping och sov en natt hos Williams farmor och farfar. Var härligt att träffa dom plus WIlliams faster och kusiner som kom över för middag.. Eftersom det var Allhelgona besökte vi såklart även Sebastians gravplats för att tända ljus.

 

 

Vi åkte sedan vidare till Blekinge och hälsade på en familj som vi är väldigt nära. Mina föräldrar är bästa vänner med föräldrarna i den familjen, och vi barn (som är i samma ålder) har nu fått egna barn (som också är typ i samma ålder), så det är kul att vi fortfarande är nära varandra även fast det kan ta ett tag mellan gångerna man ses. På grund av situationen med COVID-19 som dessutom blossade upp ordentligt den helgen så kunde inte vi alla ses denna gång. Men det var mysigt ändå att vara där 🙂

 

 

På lördagen hade vi ett litet Halloween-firande. William var så otroligt taggad, speciellt eftersom han skulle vara utklädd till Spider-man. Vi var alla utklädda, det bjöds på god middag och barnen lekte och hade det kul ihop.

 

 

Förutom halloween-firandet var det en härlig helg då vi umgicks och bara var. Dagarna går däremot fort och vi åkte sedan hem tillbaka till Stockholm på söndagen igen. Hann med ett besök på Börjes då, till min stora lycka. Haha! När vi passerade Linköping besökte vi ytterligare en gång Sebastians gravplats och tände fler ljus.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats