Stockholmsjenna

God Morgon!

Visst är det en härligt solig dag? Jag hoppas bara att det blir varmare och att snön försvinner snart!

Jag är dålig dålig dålig på att blogga. Men det ska som sagt bli bättre. Jag har haft de lite fullt upp och stressigt nu de 2 senaste dagarna.
I söndags så hade jag den suuuper långa dagen i stallet. Så när jag kom hem så stupade jag ner i sängen på en gång!

Igår var jag i skolan och fy vad jag var trög under matte lektionen. Jag hängde inte alls med i svängarna, men det blir att öva på det. Åkte sedan till stallet på kvällen och red på min pigga häst, ibland undrar man vad man ska göra av hans energi. Fast jag är glad att han inte är trög iallafall! Hatar tröga hästar.

Eric kom hem till mig på kvällen, vi kollade lite resor, glodde på tv, han skrattade åt mina goda mattekunskaper och sedan pratade vi innan vi somnade. Vaknade flera gånger under natten och märkte hur han höll om mig, det var så sött!

Idag har jag inge speciellt i skolan, ingen svenska för några andra har nationella och jag har det nästa tisdag. och inge seminarium under caset eftersom jag har mitt på torsdag. Halleluhja moment? 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats