Stockholmsjenna

fy fan

Okej, jag är sjukt (!!) dålig på att blogga. Men jag har varken haft tid eller lust. Men det måste jag verkligen ändra på. Men vad ska man göra när man verkligen inte har lust eller inte vet vad man ska skriva om. Men men…
Under de dagarna som gått sen senast jag skrev så har jag pluggat en massa, varit med eric, varit i stallet , träffat Veronica på Gullmars och tvinga henne att sitta i värsta stormen och vänta på en buss som gick 20 min senare och lite sånt. Gabbi fyllde även 18 år i helgen! Grattis!

Imorse hade jag  morgonfodring, och fy fan! Hade även lunchen och det var extremt jobbigt! Kom hem runt 11.30 och stupade ner i sängen. Sov i ca. 5 timmar efter det. Underbart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats