Stockholmsjenna

Frukostevent

Här hemma vabbas det fortfarande. Stackars William som har sin hosta och envisa förkylning. Han är däremot glad och som vanligt mestadels av dagen. Men man märker att han blir trött fortare än vanligt och sover längre.

 

Igår startade vi dagen med att jag fick väcka William som gärna ville sova längre. När vi båda var uppe var det frukost och fix, sedan ut i regnet och ner till Stureplan där vi mötte upp Williams gudmor Stephanie. Stephanie var snäll och var barnvakt medan jag sprang vidare till ett event.

 

 

Eventet var på Paradiset City och tillsammans med deras partners bjöd de in till frukost. Bästa OTTOs Barnmat var på plats med både LoveBugs och färska välling, samt även andra företag som hade intressanta produkter.

En trevlig start på morgonen och det var kul att träffa på några bloggare och instagrammare som man själv följer. Träffade bland annat på fina Jessica som blev min frukostdejt.

 

 

Efter eventet mötte jag upp Stephanie och William igen och det blev en snabb sväng till NK innan vi rullade hemåt igen för lunch.

Planen var sedan att vi skulle ut till lekparken, men William blev trött och sov i hela 3h. Han vaknade upp 1h innan det var dags för middag.. Jag passade själv på att sova med honom, välbehövligt och skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats