Stockholmsjenna

Frågestund del 2

Jag är helt överväldigad över era fina kommentarer efter första frågestunden. Tack snälla ni <3

Här är del två (och sista delen) av frågestunden.

 

Hoppas ni har gillat frågestunden och svaren jag gav. Och även såklart att ni fick svaren på ett videoinlägg. Jag brukar vanligtvis ha svaren i text, men då det röstades fram bland mina följare att göra en video så var det självklart för mig att testa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tack för frågestunden! ? Väldigt fin, ärlig och härlig video! ? Kan du inte göra någon vlogg någongång på vad ni gör? Följa er en dag? ?

stats