Stockholmsjenna

Första dagen med trav

Migränen från helvetet vägrar lämna mig. Usch! Man känner sig helt förstörd när det känns som om huvudet håller på och sprängas. Känns som att det enda jag gör är att ta alvedon och sova. Men nu är jag extremt uttråkad..

Jag tog mig iallafall till stallet runt lunch för lite frisk luft och gos med Hero. Skrittade lite och det var extremt jobbigt att ens rida när det kändes som om huvudet skulle sprängas innanför hjälmen. Men en bra sak hände idag iallafall, och det var att jag travade Hero lite grann för första gången sen skadan! Lyckligast var nog Hero som travade på jättefint med öronen framåt hela tiden. Vi travade däremot inte mycket, och skrittade ut en sväng efteråt.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats