Stockholmsjenna

Födelsedagsfirande

Mina underbara tjejkompisar skrev för ungefär en månad sen att dom fixat barnvakt till William och att vi ska åka iväg för att fira min födelsedag. Och nu i helgen var det dags.

På lördagen kom tjejerna först förbi hemma hos mig för lite vin, jordgubbar, blåbär och glass. Sedan tog vi vår packning och åkte vidare.

 

 

Det blev ett härligt dygn med god middag, drinkar och en massa skratt. Jag skrattade vid ett flertal gånger under dygnet så mycket att jag grät för att det var så roligt. Precis så som det ska vara när man är med sina bästa vänner ❤

 

 

Vi dansade sedan i 4 timmar utan avbrott eller paus och hade så otroligt kul på dansgolvet. Vi alla var verkligen lyckliga och peppade. Vi blev smått besvikna när klockan blev 04 och musiken slutade spelas. Vidare iväg en sväng och sedan tyckte vi att det var dags för oss att sova så vi orkade med resten av dagen (eftersom klockan började närma sig typ 06 på morgonen). Vi sov i inte så många timmar och var både trötta & hesa efter allt sjungande & dansande.

 

 

Efter att frukosten var intaget så var det dags för SPA. Jag hade fått två kroppsbehandlingar: Klassisk Massage och Saltscrub med efterföljande massage.

 

Först fick jag den klassiska massagen. Det var så underbart skönt. Men massören såg på en gång att jag har ont i ryggen & hittade exakt rätt punkter. Sedan blev massören förvånad över att jag inte har huvudvärk ofta för jag är tydligen extremt stel i axlarna och enda upp i nacken upp mot samma höjd som öronen. Det var så underbart skönt med massage och jag kände mig helt ny & mör i kroppen efteråt. Känner att jag nog borde lägga ner tid & pengar på att gå till en naprapat och massör nån gång i månaden/varannan månad. Tror jag skulle må bra av det.

 

Efter den klassiska massagen fick jag en saltscrub med efterföljande massage. Det var också skönt att få hela kroppen, från nacken ner till tårna, skrubbad & len. Nu är min hud redo för vår/sommar och värme ? Det var också skönt att få ytterligare lite massage efter saltskrubben. Det ”rivs” ju en del när man får en skrubb behandling, så lite massage med återfuktande olja kändes helt rätt.

 

När kroppsbehandlingarna var klara tog vi våra morgonrockar & tofflor och gick ner till poolen. Blev en utomhus bubbelpool i solsken & blå himmel. Helt underbart! ?

 

 

Jag är otroligt tacksam över mina fina vänner och att dom fixade det här. Jag kände att jag verkligen behövde va lite barnfri, släppa loss och njuta. Det bästa är att jag fick göra det tillsammans med mina bästa vänner ❤

 

Jag saknade däremot William som fick umgås med sin mormor & morfar fredag-söndag. Men det var underbart att se hur glad han blev när han fick syn på mig när jag kom hem. Gullungen bara log, skrattade och ville pussas samt röra mitt ansikte. Bra avslut på en alldeles underbar helg ❤ Den här lyckan kommer jag leva på länge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats