Stockholmsjenna

Födelsedag

 

Då blev man ett år äldre. Ärligt talat så fick jag faktiskt googla för att kolla hur mycket jag fyller idag. Ett bevis på att man börjar bli gammal och senil 😉

 

 

Dagen började med att William sa ”mamma” och la sitt huvud mot mig vid kl. 06.00 imorse. Går ju inte att få en bättre start på dagen? 😀

Vid klockan 10 var det dags för födelsedagsfrukost på Mr. Cake. Det var min mamma som var snäll och bjöd på både frukost, lunch och tårta idag. En vän till oss var också med och hade med hennes nyfödda bebis och hennes dotter på 2 år och 3 månader.

 

 

Efter frukosten på Mr. Cake promenerade vi bort till Djurgården och Rosendal. Wille somnade i vagnen när vi hade gått ungefär halvvägs. Var så kul när vi promenerade in i parken på Djurgården så såg jag ett bekant ansikte och personen gick mot mig samtidigt som hon sjöng ”ja må hon leva”. Var en vän som jag inte träffat på flera år och hon hade sett oss från bussen, hoppat av tidigare än hon egentligen skulle och gick tillbaka för att överraska. Så gulligt och fint!

 

 

Väl framme på Rosendal blev det lunch utomhus och prat om allt möjligt. Barnen var nöjda och glada. Efter lunchen promenerade vi vidare igen. Blev ett stopp för att hämta födelsedagstårta och sedan åkte vi hemåt för fika. Då kom min pappa även förbi efter jobbet.

 

 

Det blev med andra ord en trevlig födelsedag med god mat, tårta, barn, skratt, vänner och familj. Det kändes så fint också att det här blev första födelsedagen tillsammans med min lilla William. Tänk att han låg i magen förra året och jag var väl inte jättetaggad på livet eftersom jag två dagar efter min födelsedag skulle begrava min sambo.

Det är så mycket som kan hända på ett år och jag är så tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv, min älskade son och allt jag får uppleva.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats