Stockholmsjenna

Fixerad och provsvar

Skärmavbild 2017-06-09 kl. 19.20.02

 

Ingen bebis än. Igår när BM ringde för att meddela provsvaren sov jag som en stock. Hörde inte mobilen även fast både ljudet och vibrationerna var igång. Men vaknade nån timme senare när en telefonförsäljare ringde. Såklart lixom… Då var även MVC stängd.

Imorse åkte jag in till barnmorskan för ett kontrollbesök. När jag var på väg in så kände jag mig rätt tacksam över att det var just dit jag var på väg. För jäklar vad det tryckte på neråt och gjorde ont så fort jag stod upp eller gick. Jag är väldigt smärttålig, men det här var så till och med jag tyckte det blev obehagligt.

 

Blodprovet hade sett bra ut, dagens urinprov såg bra ut men mitt blodtryck var ännu högre än i förrgår… BM ville boka in en tid hos läkaren, men det fanns inga lediga tider idag så hon skulle försöka få tag på läkaren och prata med personen mellan patienterna. Tillsvidare (över helgen) skulle jag hem och vila samt ringa förlossningen om jag börjar må sämre med huvudvärk, yrsel osv.

 

Det sista vi gjorde var att BM kände på magen hur lillen ligger. Och se där, lillen har gått från rörlig/nästan ruckbar i förrgår till fixerad! BM tror att det är därför jag känner den obehagliga känslan neråt när jag står/går. Vi lyssnade även på hjärtat igen och den slog på fint.

 

Efter besöket åkte jag hemåt. När jag satt och åt lunch så hade BM fått tag på läkaren och hen tyckte inte att jag skulle ta blodtrycksmedicin utan om jag mår sämre är det förlossningen som gäller. Vi bokade även in en tid för kontroll igen på måndag eftermiddag. Så det blir en spännande helg att se vad som händer 🙂  Jag hoppas däremot på att förlossningen startar av sig själv med värkar eller att vattnet går.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats