Stockholmsjenna

Få in en känsla

Idag när jag var i stallet så hörde jag hur det droppade utanför när snön höll på att smälta. Fick verkligen vårkänslor! Då jag såg att det var någon som hackat loss världens snöstyltor i stallgången så valde jag att rida inomhus istället. Red tillsammans med Jacki och vi la ut några travbommar samt två bommar med ca. 13.5 m mellan.

Hero kändes rätt stabil och alert idag. Han var på en ”bra dag”.

 

Jobbade lite över galoppbommarna då jag räknade galoppsprång ökade/minskade samt kände mig lite för. En känsla säger så himla mycket! Jag var nöjd med vänstervarvet medans jag i höger ville samla upp lite mer, vilket vart jobbigt för Hero så han la in lite trav, hoppade av för tidigt eller försent osv. Men jag får se det positivt att han iallafall fick jobba lite. Alla dagar kan inte gå plätt lätt.

 

När jag joggade av honom så frågade jag Jacki om hon ville hoppa upp och rida. Först vart det alldeles tyst men upp hoppade hon. Hon tyckte Hero var helt annorlunda mot hennes häst, vilket han är (har själv ridit hennes häst förut och vet hur hon känns). Något jag var glad över att se är hur Hero är så himla snäll och bussig som bara tar allt som det är och gör det man ber om. Han var inte ett dugg bekymrad över att ha en annan ryttare på ryggen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats