Stockholmsjenna

Evighetsprojekt

Skärmavbild 2017-10-30 kl. 09.58.10

 

Godmorgon! Bilden här ovanför säger en del om min känsla just nu… 

Här har vi varit igång ett tag efter en underbar natt. W somnade vid kl. 19, sov till kl. 22.30 sedan sov han till 04.45 och somnade om till cirka 07.45. Wohoo, det går framåt med sömnen. Dessutom sov han i sin säng hela natten.

 

Just nu sover W igen, lär vara en kort tupplur. Själv sitter jag i vääärldens längsta telefonkö. Fick ringa fem gånger innan jag ens hamnade i kön och beräknad kötid är 30 minuter… Det handlar om faderskapet, barnpensionen och efterlevnadspensionen. Jag är sååå trött på allt sånt och saker har fortfarande inte löst sig. Det tog fyra månader bara att få domslutet och nu återstår krångel med registreringen. Den ena säger att det är fixat, den andra säger att dom inte fått några uppgifter och den tredje ringer och säger att jag måste ringa runt till alla tre olika myndigheter och kolla upp saker. Inte det lättaste att ringa runt, sitta i telefonkö osv. med en liten bebis som ibland skriker, ibland gråter och ibland vill ha ens uppmärksamhet.

Jag tycker dessutom att det är otrevligt mot den andra att ha något störande i bakgrunden när man pratar i telefon, så jag vill ju helst att W typ ska sova när jag tar viktiga samtal. Men det är lättare sagt än att pricka in det i verkligheten… Men man får väl hoppas att dom har förståelse för det.

 

Aja, nu ska jag sluta spy ut gnäll här. Bara att bita ihop och få det här avklarat idag. Men det är dagens planer i alla fall, ringa samtal efter samtal. Längtar till imorgon då det är dags för vår gemensamma barnvagnspromenad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Sen vill man gärna kunna lägga 100% fokus på vad som sägs i samtalet vilket är väldigt svårt när man också ska ha fokus på sin bebis! Blir själv galen på försäkringskassans telefontider 8-16… vem kan ens ringa då?!
    Hoppas det löser sig!

stats