Stockholmsjenna

En vecka gammal

En vecka har redan gått och det har gått extremt fort. Svårt att tänka sig att jag för en vecka sen låg i förlossningsrummet och väntade på ett ledigt rum på BB. Det har varit en händelserik vecka med få timmar sömn men med extremt mycket kärlek.

 

Amningen går bra, lilla W blir mer och mer nyfiken för varje dag som går och personligheten börjar redan spegla sig. Han sover underbart bra i sin egen spjälsäng både under nätter och dagar, och dom gånger när han sovit mycket under dagen och bara vill ha en massa närhet under nätterna så tar vi ut babynestet och lägger den i sängen bredvid mig så lägger jag honom där när han somnat till på mitt bröst. Dessutom brukar han hålla i mitt finger när han sover i babynestet bredvid mig, så himla gullig. Han sover ungefär 3-4 h åt gången och är vaken 1-2h där emellan.

 

IMG_8693

Williams fina kusiner var på besök på BB. Så mycket kärlek i denna bild. Denna trio kommer ha så kul ihop!

IMG_8774

Vi har även hunnit med första barnvagnspromenaden. Lilla W sov sig igenom hela och var så nöjd. 

IMG_9020

Kanske lite tidigt, Men han har även fått ligga lite i babygymmet och kollat på sakerna som hänger. Han är så extremt nyfiken och tittar noga på allt med färger/mönster. Nu har han tillomed börjat sträcka sig efter och ta tag i snuttisar/nallar när han tittar på sakerna och om man håller dom nära honom. 

IMG_9043

Sen må jag vara partisk, men han är ju fööör söt! Schystaste sovstilen i stan om man frågar mig 😉 Han tycker dessutom att det är skönt att somna till när jag sjunger/nynnar på ”Blinka lilla stjärna” eller ”Blåsippan ute i backarna står”. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats