Stockholmsjenna

En dag på Utö

 

Godmorgon! Fredag och vi går in på sommarens sista semesterdagar. Nu ser vi fram emot en härligt solig helg innan vardagen drar igång på riktigt.

 

Vi har verkligen försökt njuta av våra sista lediga dagar, Igår åkte vi ut på en dagsutflykt till Utö. Det är en ö som ligger nära där vi bor, så det går snabbt och smidigt att åka ut dit. Jag vaknade upp med en hemsk huvudvärk igår som gjorde att jag kände mig yr, men efter en lugn morgon, mycket vatten och huvudvärkstabletter så gick det över som tur var och jag kunde njuta av dagen.

 

Väl framme på Utö gick vi först till Barnens strand för att bada lite. Barnvänlig strand då det är långgrunt, men många stora stenar i havet vilket kanske inte är så barnvänligt.. William och jag badade ändå och det var varmt och skönt i havet.

 

 

Efter badandet gick vi till Utö Värdshus för lunch. William tog pasta med köttfärssås och jag åt deras Wallenbergare. Gott och mysigt ställe att äta lunch på. Vi lyxade till det lite på semestern med efterrätt också. William valde glass och jag testade deras efterrätt som var smörstekt surdegsbröd med vaniljglass och salt kolasås. Så god, men lite för sött.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats