Stockholmsjenna

Egentid med massage

Hoppas ni haft en fantastisk vecka ? Här har dagarna som vanligt rullat på.

Efter att vi fick hemleverans med välling i torsdags så åkte vi hem till mina föräldrar och sov över där.

 

Jag har idag varit iväg på möte och haft lite egentid, så William fick umgås med sin mormor & morfar.

Idag var jag först hos bästa Gunilla Vinter i Gamla stan och fixade mina fransar. Det är min vardagslyx att gå dit och göra det. Blir alltid en trevlig pratstund och jag kommer därifrån med nya fina fransar så jag slipper sminka mig ?

 

Efter besöket hos Gunilla åkte jag hem till mina föräldrar igen, lekte med William och när han sov så passade jag på att jobba. På eftermiddagen promenerade jag till massören.

 

Jag hade fått ett presentkort förra julen på 60min massage och trots att jag verkligen behövt det så har jag aldrig haft tid. Då presentkortet snart skulle gå ut så fick jag passa på. Nu i efterhand undrar jag varför jag inte tar och besöker massören 1 gång i månaden? Förlåt om det kanske låter kaxigt, men fy vad jag är värd det.

 

Sist jag var på massage i våras så sa massören jag hade då att jag var så stel överallt ?? Han frågade om jag hade huvudvärk ofta för jag var stel enda upp i nacken..

 

Jag var stel även idag men det som var så bra med massören jag hade idag var att hon verkligen hittade alla punkter där jag har ont. Jag har dagligen väldigt ont i min ländrygg och hon hittade direkt rätt och hittade även den sidan jag har mest ont i utan att jag berättade det för henne. Sen hittade hon även att min smärta i ländryggen sitter i muskelfästen nere i låret med.

Avslutningsvis tyckte hon att jag skulle kolla på övningar för ryggskott pga. min smärta ? Så ja, ni kan tänka er hur ont jag har det.

 

Det var iallafall guldvärt att gå dit och jag gillade verkligen henne som massör. Kände mig som en ny människa när jag gick därifrån. Ska bli spännande att se hur kroppen känns imorgon när jag vaknar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats