Stockholmsjenna

Effektiv start på veckan!

Måndag och tentavecka. Jihoo! Typ…

Nej men det ska faktiskt bli skönt att kunna spendera mer tid hemma än att flänga runt överallt. Jag har lagt upp veckan så att jag kör varannan dag med fokus på jobb och varannan dag med fokus på studier. Så det inte blir för mycket mos i hjärnan med att göra båda sakerna samtidigt. Sen brukar det ändå bli att jag jobbar från sängen när William somnat. Igår låg jag uppe till klockan 02 innan jag hann ro och kunde somna. Typiskt mig…

 

 

Helgen har varit fin och mysig. Vi fick årets första snö, vilket William tyckte var väldigt spännande. Det första han sa när han såg snön var ”wooow”, sen kunde han inte sluta titta ut genom fönstret typ. Gullunge!

Vi har myst en del, jag har jobbat på ridskolan och sedan har jag även hunnit med att storstäda och möblera om i lägenheten medan William var hos sin mormor och morfar. Behövde möblera om lite för att få plats med julpyntet som smått börjar dyka upp här hemma.

 

Idag har jag kört jobb nu på förmiddagen sen jag lämnade William på förskolan. Har blivit mycket att svara på mail, skicka mail och ringa telefonsamtal. Haft himla otur att nästan alla samtal jag ringt så har ingen svarat. Typiskt måndag kanske? 😛 Annars får jag ta en timme imorgon förmiddag och ringa ikapp.

 

 

Nu ska jag mot förskolan igen och hämta hem William. Saknar honom så mycket nu när vi var ifrån varann även igår när jag jobbade, så det ska bli mysigt att hämta hem honom.

Hoppas ni fått en härlig start på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats