Stockholmsjenna

det var helt tomt!!

Igår vart det jobbet och sen var jag med Gabbi på kvällen. Sov sött under natten och vaknade imorse utvilad. Åkte till jobbet på  morgonen och kom nyss hem från jobbet. Det har varit en lååång dag! Men tiden gick sjukt fort när jag jobbade. Och än har jag inte tappat något.

När jag kom hem så märkte jag att huset börjar bli tomt (vi ska ut ur huset imorgon för då kommer städfirman) och på tisdag har vi tillgång till nya lägenheten. Gick dock upp till mitt rum som en vana och hör hur det börjar eka när jag öppnar dörren. Det enda jag såg var ett helt tomt rum. Jahapp.  Så nu får vi se vart mamma och pappa hade tänkt sig att jag skulle sova osv inatt.

Just nu sitter jag på en säng som är i vardagsrummet, glor på gossip girl, uppdaterar er lite och väntar på att få åka ut till stallet till min kära Hero. Saknar honom så!

Om jag inte uppdaterar något förens på onsdag, tro inte att jag dött. Det är antagligen bara för att vi inte fått igång internet osv i den nya lägenheten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats