Stockholmsjenna

Det omtalade blogginlägget

Igår när jag gick på stan så fick jag ett meddelande om att mitt blogginlägg finns med även på Tidningen Equipage. Jag är fortfarande i chock över hur stort det blivit, och glad över att många uppskattar mitt inlägg och att jag tog upp ämnet. Det värmer i mitt hjärta att se att ni finns där ute, däremot gör det ont i mitt hjärta att se att vi är så många som blivit nedvärderade pga. våra älskade hästar.

 

Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.16.30

 

Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.16.51

 

Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.17.43

 

Skärmavbild 2013-12-10 kl. 10.18.05

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. malin

  halloj hittade din blogg idag, väldigt intressant att kika på 🙂
  är även riktigt imponerad att de faktiskt finns häst bloggar som
  inte bara har hästar för ett ex antal tusen lappar 🙂
  jag har själv en travare och blev faktiskt riktigt glad
  när jag såg att du gett din fina kille en chans här i livet 🙂
  många plus från mig 😀

stats