Stockholmsjenna

Det ena efter det andra

Fler timmar på dygnet, kan man få det? Gaah, vissa dagar känns det som att man aldrig bara kommer få en lugn period i livet. Denna vecka skulle bli min lugna ”uppstartsvecka” men så blev det inte. Jag hade planerat in jobbtimmar, en dag att storstäda (det behövs verkligen..) och en dag att skriva en kompletteringsuppgift för förra kursen. Men så blev det inte.

 

En i min familj blev väldigt hastigt sjuk i början på veckan och hamnade på sjukhus. Självklart blev jag väldigt orolig (är så oerhört rädd för att förlora någon nära igen) och när personen blev utskriven från sjukhus så tog jag med William och åkte dit för att hjälpa till/finnas till hands.

 

På torsdagen började en ny kurs på universitetet och läraren börjar med att säga ”tidigare elever har sagt att denna kurs är väldigt svår”. Jahapp, hej råplugg kommande månaden! Nu väntar både grupparbete då vi ska göra en kvantitativ undersökning inom pedagogik, obligatoriska seminarium och hemtenta. Dessutom hamnade jag i en grupp vars obligatoriska lektioner börjar kl. 8 på morgonen, William ska till förskolan klockan 9. Jag är 100% ensamstående. Williams pappa lever inte. Ja, ni kan nog se problematiken… Bara att dra upp ärmarna och börja hitta lösningar.

 

Det är tur att jag har världens bästa chefer och ett flexibelt jobb. Så när allt började lugna ner sig så satt jag i 5,5h igårkväll efter att William hade somnat och betade av det jag inte hunnit med under veckan.

 

 

Idag fick jag däremot en lugn och underbar dag med lilla W. Det var så välbehövligt. William är ledig från förskolan på fredagar så vi brukar åka iväg på nån liten utflykt. Idag besökte vi Nordiska Museet. Sist William var där så kunde han inte gå än, han mest stapplade fram och kröp. Det var en helt annan upplevelse för honom nu när han kunde ta sig fram själv och upptäcka saker. Blev en väldigt mysig dag bara han & jag.

 

 

När vi kom hem lagade vi Salma lax med potatis, bryntsmör och ärtor. Mums tyckte William som åt en hel stor portion och var så glad hela middagen. Tycker det är så kul att William verkligen älskar Salma lax då Sebastians jobbade för dom.

 

 

Vi fortsatte sedan kvällen med att leka med bilar och kolla lite på Alfons Åberg innan han somnade för natten.

Då klockan blev ganska mycket innan han somnade så ska jag passa på att ta det lugnt ikväll. Imorgon måste jag ta tag i den där kompletteringsuppgiften…

 

Hoppas ni haft en bra vecka och en fin start på helgen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats