Stockholmsjenna

dags att fixa håret!

Nu ska jag kila iväg till frisören. Känns som om det är dags att klippa sig och färga håret lite. Senast jag klippte mig var typ i början utav sommaren, och senast jag färgade var innan jag åkte till Rhodos i Augusti.  Så det är verkligen dags nu!

Jag är inte sådär jättenoga med mitt hår,  vilket jag borde vara. Men som hästtjej blir det ju lätt så att man duschar varje dag och går runt med håret i en hästsvans vilket sliter väldigt mycket!

Är du noga med att sköta om ditt hår?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    De kan jag nog inte påstå att ja är iaf, har färgat håret rätt mycket i mina dagar.. så fort jag varit brunett har jag tröttnat och blivit blond o vise versa.. Nu har jag ändå lyckats hålla mig blond i över ett halvår. så vi får se hur länge det håller 🙂

stats