Stockholmsjenna

Dagens ridpass

Kom nyss hem fråm stallet. Idag var alla träningar för Lars Andersson inställda, så ridhuset var helt tomt! Kan inte bli bättre på en onsdag på Ekeby då det vanligtvis inte ens går att gå in i ridhuset pga. uppbokat plus många andra som rider. Så jag var riktigt nöjd.

Hero verkade också rätt nöjd och glad idag. Även fast jag tyckte att han kunde tagga ner lite då han var väldigt pigg… Hade alltså lite problem med tempot idag. Men annars gick det fint. Han lyssnade väldigt bra, även fast han vart överambitiös och ville mer än vad han behövde. Men han slappnade av fint på slutet.
Skrittade av runt travbanan som avslut och då var han riktigt avslappnad och fin.

Någon som hände när jag red var att det knäcktes rätt ordentligt i min rygg. Jag antar att jag satt fast någonstans, för jäklar vad skönt det kändes efteråt. Men själva ”knaket” var riktigt obehagligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats