Stockholmsjenna

Dagen går fort!

Dagen gick rätt fort idag. Vaknade runt 8.40 när pojkvännen tog bussen till plugget, lekte lite med hunden, satt vid datan, åt frukost och fixade mig. Åkte sedan till stallet. Egentligen är det medryttarens dag. Men jag kände att jag vill hälsa på hero. Har saknat honom. Så åkte kommunalt dit, fixade och tog en promenad i skogen i vårsolen med honom. Sedan kom pappa och hämtade mig. Kom sedan hem och duscha och fixade.

Nu sitter jag här och ska snart kolla på lite film. Sedan tror jag pojkvännen kmr hit på kvällen. Får se hur de blir…
Iallafall, ha en bra dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats