Stockholmsjenna

Carro, Klara dig nu!

Tack för alla kommentarer, er som bryr er, tycker detta är en hemsk sak som hänt, hoppas hon klarar sig och ber för henne.
Ni är för gulliga!
Nya läsare, jag ber er att börja läsa på 10 april. Klicka HÄR
Läs er gärna fram och se hur det gått för henne.
Så får vi fortsätta att hålla tummarna och vänta på ännu mer mirakel än det som hänt. och verkligen hoppas på det bästa!
Jag uppdaterar här varje dag om vad jag fått reda på.

Carro, du måste klara dig nu! Jag väntar här på dig oavsett hur det går. Du ska veta att jag alltid kommer finnas här!


Vad händer för mig idag då?
Idag ska jag först till doktorn själv. Igår kväll började jag nämligen få kramper på hela högra sidan. Från nacken-axlarna-brösten-hjärtat-lungorna/revbenen-magen. Aj vad ont de gjorde. och så fort jag andades in eller rörde mig lite så kände man smärtan rejält!
Plus att jag haft feber sen 1 mars och den ej gått bort!
Så igår kväll spenderade jag kvällen framför tvn och kollade på sex and the city. Gud vad jag väntar på premiären för filmen!

Men nu måste jag kila och börja fixa mig så jag hinner till sjukhuset.
Uppdaterar senare i eftermiddag när jag fått höra om carro.

Ha en bra dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag håller tummarna för din vän!! Hon kan vara lycklig som har en vän som dig! Hoppas du får återse din vän riktigt snart igen…skönt att det går åt rätt håll för henne!

 2. Caroline

  Hej!Riktigt skönt att det vart en solskens historia av detta men vem skulle inte kämpa sig tillbaka när det finns en sån vän att återvända till. =) Hoppas ni snart får träffas igen. Ha det bra och hoppas det går bra med dina smärtor nu´ra!/Caroline

 3. Tobias

  Ush!!.. Vad hemskt.Hoppas allt går bra. Känner en som har råkat ut för nästan samma sak. Men det tar vi senare.Ha en underbar dag !// TObbe

 4. Anna

  Halkade in på din sida. Blev verkligen berörd av det du skriver. Jag hoppas verkligen att din kompis klarar sig! Kommer fortsätta följa din blogg för att se hur det går.

 5. Sara [ H E M M A F R U N ]

  vad glad jag blir av att göra någon glad. har själv varit svårt sjuk och legat långa perioder på sjukhus men mina vänner övergav mig när jag var sjuk. sedan kom de tillbaka när jag blivit bättre, men det är först nu på senare år som jag börjat begripa vad det var för vänner jag hade då…

stats