Stockholmsjenna

Caroline Af Ugglas fick mig att börja gråta

Såg nyss på serien Hästkvinnor som de döpt om till Hästkrafter.
I första avsnittet var det Caroline Af Ugglas tur att berätta om hennes hästintresse. För mig själv som har ett gediget hästintresse och har hållit på med hästar i många år var det lite ”basic” i början.
Men sen kom tårarna… När Caroline började berätta om sin första häst, ett varmblodig travare, som hon räddade och som vart hennes bästavän och räddningen genom en depression hon genomgick så kunde jag inte hålla känslorna inom mig. Kalla mig blödig om ni vill, men jag tyckte det var väldigt fint och starkt utav henne att berätta om det.

Nu måste jag gå ut till stallet och pussa på min egen lilla prins, min varmblodiga travare och bästavän, Big Hero.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    sv: Tack! 🙂 Mössan är så snygg! Tyvärr hittade jag den inte förra vintern men ska leta häcken av mig nu! Tänker inte missa den igen;)

  2. Best of music

    Tja!Gillar du musik? Gammalt som nytt? Olika Genres?Ja? Då tycker jag att du borde kolla in min blogg som endast handlar om musik. Där lägger jag upp allt från låtar till konserter och tävlingar om musik. Om du ändå kollar in min blogg kan du väl skriva en rolig kommentar, kanske ett tips på en låt, vad du tycker om bloggen, Förbättringar? Jag gillar på få respons på det jag gör, bra som dåligt!Du får ha det så jättebra!//Best of music

stats