Stockholmsjenna

Bra start på året

Jag hoppas att ni alla haft en bra start på året och hade ett fint nyårsfirande. Nyår var väldigt lugnt men mysigt i år för mig, precis vad jag behövde 🙂

På nyårsdagen kom mina föräldrar förbi till stugan. Vi umgicks lite och åt lunch/middag tillsammans och sedan åkte jag med dom hem till Stockholm igen.

Tillbaka i Stockholm så har dagarna gått fort. Det har varit mycket att göra och sen kom ju snön också, och då tar ju allt längre tid 😉 Men många timmar har spenderats i stallet hos fina Hero. Sen har det även blivit några timmar på jobbet. Haft riktigt roliga dagar på jobbet och sånt piggar alltid upp en 😀

 

IMG_3363 IMG_3396 IMG_5105 IMG_3446 IMG_3497

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats