Stockholmsjenna

Bloggfri helg

Jag tog en liten bloggpaus under helgen. Men jag kan säga att det kliar i fingrarna nu.

I fredags vaknade jag tidigt på morgonen, packade min väska och drog till Centralstationen för att möta upp min vän Robin som kom upp hit från Skåne för en arbetsintervju. Vi åkte förbi Söder en sväng innan vi drog vidare mot hans intervju. Jag promenerade sedan ner till Stureplan och träffade där en annan vän, tog en kaffe och pratade lite på Sturehof. Väldigt trevligt var det.

 

Drog därifrån sedan direkt mot Robin igen då hans intervju var klar precis när jag hade fikat klart. Vi gick sedan en sväng på stan innan  vi åt lunch snabbt och drog sedan till Sats för att gymma. Robin är ett riktigt träningsfreak om man kan säga det så 😉 Men ärligt talat, han är grymt duktig! Han är även med i Team Prospects by BMR. Och jag har lärt mig att när man tränar med honom så ska man inte säga ”jag skulle vilja bli starkare här..” (jag pekade på mina vader). Och när han ger en lätt övning så ska man absolut inte säga ”det här skulle jag kunna göra i sömnen. Plätt lätt och känns inte” För då fick man en jobbigare övning. Alltså shit vad det brändes i vaderna. Idag sitter jag här & skriver med en galen träningsvärk. Men… Då har man i alla fall jobbat rätt 😉

 

Efter gymmet tänkte vi ta en powernap men det vart inte så. Snarare lägenhetsletande och en massa snack. Drog sedan till Fridays Stureplan för drinkar och middag, innan vi drog hem, förade lite, drog hem till Micke, drack oss fulla och drog sedan till Solidaritet på Stureplan och festade vidare.

När jag kom hem igen så slocknade jag på engång, vaknade upp igår på morgonen med en hemsk baksmälla och låg helt död i sängen hela dagen & glodde på tv tills det var dags att lämna av Robin vid centralen igen. Nu får vi hoppas att han dyker upp här igen om en månad som en blivande Stockholmare.

 

dfgkSturehof

 

Skärmavbild 2013-06-30 kl. 13.01.22Biffen Robin. Jag fick ställa upp som fotograf. 

 

Skärmavbild 2013-06-30 kl. 12.41.38

 

Godaste pastan i stan! Chicken Cajun Pasta. Så jäkla gott. 

 

Skärmavbild 2013-06-30 kl. 12.41.30

 

Lite förkrök ute på balkongen med Micke & Robin. 

 

Skärmavbild 2013-06-30 kl. 12.41.22En jäkligt suddig & oklar bild runt 01.00 på Stureplan.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats