Stockholmsjenna

Black Friday


Bebis sover och jag sitter i soffan klädd i mjukiskläder och ”fredagsmyser” med tända ljus i lägenheten. Eller det är typ fredagsmys nu i livet som ensamstående. Bara jag och ljusen. Haha, nej fy, det där lät deprimerande… Här deppas det inte 😀

 

Igårkväll var min mamma och pappa barnvakt åt William medan jag var iväg på ett event och sedan sov min mamma över hos oss.

På morgonen gjorde vi oss i ordning och gick till finska ambassaden för att fixa pass till William. Hans passfoto blev verkligen inte fint. Han tittar typ upp i taket och har dubbelhaka. Haha. ”Tur” att han inte förstår något och att vi måste fixa ett nytt pass i vår. Så bökigt att vi måste göra om hela processen (plus att pass inte direkt är billigt… 1500kr/pass och dom skulle höja priset från 1 december.). Anledningen till varför vi måste fixa ett nytt pass är för att William äntligen ska få sitt dubbla efternamn eftersom faderskapsärendet är klart och registrerat. Men det var en handläggningstid på 4-5 månader hos Skatteverket, så jag kunde inte göra det nu inför när vi ska resa utan får skicka in alla papper i januari.

 

Efter trippen till ambassaden så blev det lite ”Black Friday”-shopping. Jag fyndade en jacka som jag tidigare spanat in. Blev nog mitt bästa fynd då jag såg jackan genom skyltfönstret i en butik som jag aldrig tidigare besökt. Och jackan var på 50%.

Efter shoppingen åt min mamma och jag lunch på en restaurang innan vi sedan rörde oss hemåt. Måste tillägga att det inte är lätt att luncha ute nu med en bebis som är helvild och inte vill sitta i vagnen och som inte riktigt än är stadig nog att sitta i barnstolarna utan stöd… Svettigt värre och svårt att äta. Idag fick vi äta i omgångar, så min mamma åt först och sen tog hon W så jag fick äta. Tur att det förhoppningsvis blir bättre snart. Från och med nu får jag väl köra luncher och fikastunder hemma ett tag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats