Stockholmsjenna

Besök på Ekeby

Igårkväll när både skola och stall var avklarat så bestämde jag mig för att åka med Camilla ut till Ekeby för att lätta upp mitt humör lite. Det var hoppträningar för Kaspar där och jäklar vad jag saknat hoppträningarna! Det är alltid en sån underbar stämning att komma dit. Räcker med att man kliver in ett steg i ridhuset och folk börjar le, hälsa/vinka åt en. Dessutom är träningarna fulla utav fokuserade ekipage och en hel del skratt. Det är precis så som det ska vara. Och sammanhållningen är något som man inte finner på många andra anläggningar.

 

Det är så typiskt att jag vart hoppsugen nu när Hero ska vaccineras imorgon och jag inte kan vara med på hoppkursen för Uffe under helgen… Istället har jag en tentavecka som jag ska överleva… Men jag får spara på inspirationen från igår tills nästa vecka 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats