Stockholmsjenna

Besök hos barnmorskan

Jag överlevde torsdagen trots världens ös på jobbet. Herregud va mycket det var att göra, vi fick till och med ta in extra personal i några timmar och vi alla fick jobba över, även efter stängning. Det tog aldrig slut på kunder. Men sånt är bara jättekul! 😀  Vi har som sagt 70% på en massa skor och väskor, så man kan fynda skor från Michael Kors, Filippa K, Ralph Lauren mm. för 420-610 kr.

 

Innan jobbet i torsdags så var jag hos barnmorskan. Jag har bytt barnmorska och det var första gången jag träffade den nya som var alldeles underbar! Vi pratade lite allmänt om min graviditet, om min ischias som jag fått, tog prover på mina värden och till sist fick jag lyssna på lillens hjärta.

 

Efter min influensa så var det skönt att va hos barnmorskan och få se att allt fortfarande såg fint ut. Det var lugnade att få veta att barnet i magen inte blivit påverkad av min influensa. Provtagningarna gick även dom bra och mina värden (speciellt järn) såg mycket bättre ut än sist och mitt blodtryck va nere på normalt. Jag har gått och oroat mig lite för det då jag vid tidigare besök haft lite högt blodtryck. Jag har alltid tidigare haft normalt blodtryck under hela mitt liv, så det kom lite som en chock för mig. Både barnmorskan och läkarna på Danderyds sjukhus trodde att mitt höga blodtryck berodde på stress. Jag har verkligen tänkt mycket på det och stressat ner. Både dragit ner på studierna, tagit emot mer hjälp i stallet och tvingat mig själv att faktiskt ta det lugnt på lediga dagar utan att boka upp mig på en massa extra. Eftersom blodtrycket nu gått ner väsentligt så känns det som att det verkar ha hjälpt att stressa ner.

 

På slutet av besöket lyssnade vi på lillens hjärtljud. Han hade fullt ös inne i magen och rörde sig en massa hit och dit, men när han äntligen ville ligga lite stilla så kunde vi höra ordentligt på hjärtat som slog fint. Jag blir fortfarande lika fascinerad varje gång man får en sorts ”bekräftelse” på att det är en liten människa som ligger där inne i magen och växer 🙂

 

1

 

Magen har börjat puta ut rätt ordentligt nu. Senaste två veckorna har det verkligen sagt ”plopp”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats