Stockholmsjenna

Back on track!

 

Nu är jag back on track igen. Det blir alltid lite mycket varje gång innan man åker till Strömsholm.

Igårkväll satt jag och räknade lite foderstater till folk, samt till Hero. Som tur är så har jag räknat helt rätt till Hero. Vilket är skönt!

 

På tal om Hero så har Marie ridit honom dessa två dagar jag varit på Strömsholm. Såhär skrev hon igår på sin blogg om gårdagens ridpass: ” Fokuserade på igångsättning och avsaktningar på Hero, i alla gångarter. Något som var väääldigt svårt för vår del i början, och H vart rätt sur ett tag, men när han släppt det så gick det väldigt bra! Jobbade på att få ett härligt sug frammåt, även fast han är stadig och går på så känns det inte alltid som han har Det alla gånger, förutom i sluten och dåååå jädrar hade han sug! Var iaf sjukt nöjd när vi slutade, mycket beröm fick han. Skönt när man hoppar av sådär ruskigt nöjd!

 

För min del idag så blir det antingen en uteritt eller så kör jag lite bommar/hoppning. Beror nog lite på vad jag känner för när jag kommer fram till stallet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats