Stockholmsjenna

Äntligen hemma och hero är skadad

Puh! Nu är jag hemma. Igår efter Horse Show så åkte jag hem till pojkvännen. Så jag har inte varit hemma sen igår på morgonen.
Det har ju varit dålig uppdatering nu i helgen men jag ska verkligen göra allt för att bättra mig.  Igår filmade jag även in delar utan showen som jag tänkte lägga upp här senare i bloggen så ni kan få se vad globen horse show bjöd på.

Jag ska även ta bilder på alla grejer jag köpte och visa för er. För visst älskar alla shopping? 😉
Först och främst ska jag svara på kommentarer, äta middag och sedan åka till stallet.

Hero har skadat sig i helgen och jag hade ju ingen möjlighet att åka ut då jag kom hem efter 23.00 varje kväll efter jag hade jobbat. Plus att jag började kl 10.00 varje morgon.  Men jag har haft snälla personer som hjälp mig med Hero under helgen och det är jag jättetacksam över! Men nu blir det att se efter själv hur såret ser ut/är och hur han verkar må.  Man känner ju sin häst bäst själv ju.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M L I

    sv; OJ 😮 var det så illa 🙁 usch vad hemskt. Typiskt att en sånhär sak ska hända när man inte har tid att åka ut =(Har han gjort illa sig på något i hagen tror du?Stackarn 🙁

  2. jenny

    gu va kul =) va runt och kollade på annexet och det va så mycket folk och jag fick cellskräck =P hur fick du det jobbet? måste vart jätte kul!

  3. M L I

    sv: haha ja, det var verkligen sjukt mycket folk inne på börjes! 😮 Mer folk där än på något annat ställe, hehe. Jag hittade faktiskt inget på börjes, det var rätt urplockat :p var ute efter benskydd, men de i runes storlek var slut när jag kom fram =(hoppas att det inte är något allvarligt med hero :/

stats