Stockholmsjenna

Ändrade planer 


Ibland är man bara sååå trött och dagarna går alldeles för fort ? Idag har varit en sån dag. Tusen saker att göra, men det känns som att ingenting blivit gjort även fast jag hunnit med en hel del trots att W varit väldigt gnällig och mammig. Ibland får man bara acceptera att det inte blir som man tänkt sig när ens bebis vill annat än vad man planerat. Under den enda lite längre sovstunden han tog idag vid kl. 16.30 så hann jag iallafall dricka kaffe, sätta igång tvättmaskinen, koka nytt vatten till hans ersättning, diska och städa lite. När W somnade för natten efter kl. 20 så satte jag mig i soffan och nu har jag fastnat där. Jag borde verkligen kliva upp, äta något, dricka vatten, sätta igång en tvättmaskin till, städa lite, planera dopet, snitta blommor. Men nää, det får vänta till imorgon (förutom att försöka äta & dricka något). Ny dag och nya tag imorgon ?? Trots att vissa dagar är mer hektiska än andra så skulle jag aldrig byta bort livet att va mamma till underbara William ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats