Stockholmsjenna

Alla hjärtansdag igår

Alla hjärtansdag flög förbi igår. Började med att åka till skolan. Hade presentation på musiken om Danny Elfman- Black beauty och började planera uppspelet för Grease- Summer Nights. Det gick hyffsat bra.
Efter det så hade vi lunch och IUP. Sedan åkte jag till stan med Rima, kollade present åt pojkvännen och gick runt i kärlekshysteriet. Kollade även själv på lite vårkläder. Helt kär i pastellfärgerna!

Efter det gick jag sedan och mötte pojkvännen vid slussen. Vi gick runt lite och så. Hämtade ut biobiljetterna och sedan umgicks vi lite.
Senare på kvällen så bjöd han mig på thairestaurang, jätte gott! Och vi avslutade kvällen med att kolla på smygpremiären på filmen, PS. I love you.

Efter det åkte vi hem till mig i de kalla/snöiga vädret. och jag var sjukt trött…

Väl hemma hade morsan ordnat till det i rummet, med 23 st värmeljus, hjärtlampor, hjärtchoklad, gelehjärtan och annan choklad. Mysigt var det när jag kom in till mitt rum 🙂 Tack mamma!
Och tack Älskling för världens underbaraste alla hjärtansdag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats