Stockholmsjenna

Aktivt

Fullrulle igen och imorgon är det en till salstentamen som väntar för mig. Därav den dåliga uppdateringen. Sen sist har det varit fokus på plugg och Hero. Hero har haft två tjejer som provridit honom och båda börjar nu som medryttare. Vilket är superkul! Hero skötte sig jättebra med båda och verkade trivas bra med dom, så jag tror och hoppas att det blir jättebra för alla.

Förra helgen var jag ledig så passade på att va i stallet på dagarna. I lördags var jag iväg på födelsedagsmiddag ute i Täby med vänner och kvällen var mysig med god mat, dryck och en massa snack om allt möjligt. Blir lätt så när 8st tjejer kommer igång och snackar en massa 😉

Söndagen blev en lugn dag med morgonfodring, umgicks med mina föräldrar, stallmöte och plugg.

I tisdags kom Sebastian upp hit till Stockholm igen. Vi körde en hemmakväll på tisdagen. Igår åt vi middag ute på stan och gick på bio för att se filmen Bränd. Sjukt bra film som jag varmt rekommenderar.

Idag har jag haft en stall- och pluggdag. Morgonfodrade, åkte hem för att plugga, tillbaka till stallet vid intag och nu lite plugg på kvällen medan Sebbe jobbar. Skönt att hinna med plugget så att man kan va social sen när han väl slutat för dagen.

 

1 2 3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats