Stockholmsjenna

Hero installad

Jobbade 10-20 idag, kom nyss hem från stallet, helt genomblöt och kall. Får blogga mer imorgon, för nu blir det att ta en varm dusch, äta middag och sedan kolla på film tills jag somnar. Ska upp kl. 08.00 imorgon igen för att jobba. Dock ett kort pass. Sedan blir det direkt till stallet.

 

Kan i alla fall säga att Hero har fått komma in från sommarbetet för i år. Såret vägrar ju läka, så förhoppningsvis får vi bukt på det nu när han får stå installad. Världens bästa stallägare skulle hjälpa mig på morgonen med att tvätta rent och smörja in innan han ska ut i hagen, så fixar jag det igen när jag kommer dit på eftermiddagen imorgon.

 

Har tagit några bilder som jag slänger upp då. Har verkligen inte ork att ladda upp dem idag. Nu tänker jag bara på värme, mat och sängen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Det är bra att stalla in hästarna i förebyggande syfte. Och som i det här fallet att såren ska läka. Även bra att se till näringen i deras hage då gräset inte alls har samma stark näring längre 🙂

  2. Sofia

    Min häst fick också ett sår ungefär i samma vända som Hero. På bogen, mitt på leden. Vart kluven och tog ut en vet direkt och hon sa att vi endast skulle tvätta med tvål och vatten en gång om dan och spreja på ett sårbandage. Gjorde så och hade henne ute. Flugorna kom. Hade henne inne två dagar därefetr, ute på nätterna. Sedan sprejade jag henne med flugspray, baddade försiktigt runt såret + skillingarydsalva. Hjälpte. Nu har såret gått ihop fint och där e endast en ruva + svullnaden gått ner. Bra initiativ att ha honom inne! Är helt säker på att det vart därför min häst blev bra så fort!

    1. Stockholmsjenna

      Ja, ibland gäller det att tänka till lite extra som hästägare. Härligt att din hästs sår vart bra! Förhoppningsvis läker Heros fint nu med.

  3. Erika

    Raski får minsann vara ute hela augusti förhoppningsvis september oxå med stödfodring. 🙂
    Känns som installningen närmar sig för oss oxå, men inget jag ser fram i mot 😛

    Gillar o ha henne ute. 🙂

    1. Stockholmsjenna

      Jag hade gärna velat ha Hero ute hela augusti. Men nu fick det bli såhär… Lite småtrist då jag ville att han skulle få vara ute i det ”fria” för under resten utav året går de utomhus så himla lite. Men ja, vad gör man inte för sina älskade hästar 🙂

stats